Pastinaakchips

Pastinaakchips met kruiden


Bereidingstijd
30 minuten     

Ingrediënten

500 gram pastinaak
kruiden die je erop wilt
olie
zout

Bereiding
Verwarm de oven voor op 160 graden (heteluchtoven).
Maak de pastinaak schoon en snijd deze dan in schijfjes. Haal ze dan door de olie (eventueel met wat zout erin). Leg de schijfjes dan verspreid op een bakplaat en laat ze bakken voor 20 tot 25 minuten. Laat ze daarna uitlekken op wat keukenpapier. Je kunt ze serveren als ze afgekoeld zijn.
Mijn tip: neem wat kruiden en/of specerijen mee in het recept die iets meer smaak geven dan alleen de olie en zout. Of verwissel de olie en zout in het geheel voor andere toevoegingen.


Eet smakelijk!



Een recept van Robert-Jan van Lotringen, via pastinaak.nl met aanpassingen van Esmeralda Singeling

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.