Omelet muffins
Bereidingstijd
1 uur
Ingrediënten
ingrediënten die je erin wilt
room (géén kookroom)
4 eieren
peper
zout
Bereiding
Snijd alle ingrediënten die je in de omelet muffins wilt doen alvast klein. Zorg ervoor dat dit kleine stukjes zijn, omdat ze anders niet passen in de muffin bakvorm. LET OP: als je voor ingrediënten kiest die veel vocht of vet bevatten kunnen de muffins mislukken. Om dit toch voor elkaar te krijgen kun je deze ingrediënten van te voren even bakken om het vocht weg te stoken en het vet daarna af te laten druipen.
Vet de bakvorm in en laat de oven voorverwarmen op 180 graden (heteluchtoven).
Doe de eieren in een kom. Doe daar de peper, zout en room bij. De peper, zout en room zijn ingrediënten die je naar smaak toevoegt. Klop dit goed door elkaar tot je een beetje een schuimend geheel krijgt.
Giet een klein beetje van het eimengsel in elk vakje van de bakvorm. Leg de ingrediënten die je wilt in de vakjes en giet daarna het eimengsel erbij. Vul het niet hoger dan drie kwart van het vakje in je bakvorm.
Zet ze dan in de oven en laat het bakken voor 20 tot 30 minuten.
Eet smakelijk!
Een recept van zelfmaak-ideetjes.nl
Reactie plaatsen
Reacties