Een Knorr Wereldgerecht
Bereidingstijd
25 minuten
Ingrediënten
1 pak Knorr Mexicaanse taco's
300 milliliter (ml) water
100 gram ijsbergsla
1 klein blikje maïs
300 gram gehakt
1 eetlepel olie
1 courgette
2 tomaten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 150 graden (heteluchtoven) en laat de maïs uitlekken.
Snij de courgette en tomaten in kleine blokjes en snij de ijsbergsla fijn.
Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de courgette en de uitgelekte maïs toe en bak het geheel voor 2 á 3 minuten. Voeg de kruiden en de helft van het water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 2 á 3 minuten zachtjes doorkoken.
Verwarm de tacoschelpen voor 5 minuten in de oven. Hang de schelpen ondersteboven in het rooster. Maak, in een klein kommetje, de sausmix aan met de rest van het water.
Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel, wat ijsbergsla en blokjes tomaat. Serveer de gevulde taco’s en de tacosaus apart.
Eet smakelijk!
Een recept van Knorr Wereldgerechten.
Reactie plaatsen
Reacties