Kippensoep

Kippensoep met soepgroenten en vermicelli


Bereidingstijd
1 uur

Ingrediënten                                                                                                         
250 gram soepgroenten
2 kippenbouillonblokjes
5 stuks kipfilet
1 liter water
vermicelli
peper
zout

Bereiding

Breng water aan de kook in een grote soeppan en doe de kipfilets erin. Laat deze goed gaarkoken. Haal wel steeds het schuim van het water af. Als de kipfilets klaar zijn kunnen ze in stukjes gesneden worden.

Voeg wanneer dit nodig is voldoende water toe zodat het geheel 1 liter water is en breng dat weer aan de kook. Meng de bouillonblokjes erin en voeg ook de gesneden kipfiletstukjes en de soepgroente toe.

Kook de soep tot de groente gaar is, voeg dan wat vermicelli toe en laat de soep nog even doorkoken, tot ook de vermicelli gaar is. Breng eventueel nog op smaak met peper en zout.


Eet smakelijk!


Een recept van Esmeralda Singeling

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.