Klassiek gevulde eitjes
Bereidingstijd
25 minuten
Ingrediënten
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel fijne mosterd
1 theelepel kerriepoeder
4 eetlepels mayonaise
5 gram bieslook
6 eieren
Benodigdheden
Spuitzak met gekartelde spuitmond
Staafmixer
Bereiding
Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Halveer dan de eieren in de lengte en haal met een theelepel de eidooier eruit.
Doe de eidooiers in een kom en voeg de mayonaise, kerrie en mosterd toe. Pureer de eidooiers samen met de mayonaise, kerrie, paprika en mosterd in een kom met de staafmixer helemaal glad. Breng op smaak met zout en peper.
Schep het mengsel in de spuitzak en spuit mooie toefjes in de eiwitten. Snijd de bieslook fijn en bestrooi de eieren hiermee.
Eet smakelijk!
Een recept van Plus.nl
Reactie plaatsen
Reacties