Een Plus vers pakket


Bereidingstijd   oventijd
25 minuten         8 minuten

Ingrediënten                                                                                                         
250 gram snoeptomaten
2 blikjes tomatenpuree
1 mini bolcourgette
pakje mini wraps
1 gele paprika
geraspte kaas
peterselie
1 rode ui
peper
zout
tijm

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden (heteluchtoven). Bekleed een bakplaat of rooster met bakpapier. (Op de bakplaat blijft de pizza wrap wat zachter, op het rooster wordt de pizza wrap wat krokanter).

Was de groenten en snijd de bolcourgette in kleine blokjes. Pel de ui, halveer deze en snijd in halve ringen. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Snijd de snoeptomaatjes in kwarten. Haal de blaadjes van de takjes tijm en hak deze samen met de peterselieblaadjes fijn.

Besmeer de wraps met een laagje tomatenpuree en houd hierbij 1 centimeter van de rand vrij. Verdeel de ui, courgette, paprika en tomaatjes over de wraps en bestraal met geraspte kaas. Bak de belegde pizza wraps in de oven voor ongeveer 8 minuten, totdat ze goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.

Bestrooi de warme pizza wraps met de tijm en peterselie. Voeg peper en zout naar smaak toe.


Eet smakelijk!


Een recept van de Plus vers pakketten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.