Gehaktballetjes Pizzaiola

Een Knorr Wereldgerecht


Bereidingstijd
30 minuten

Ingrediënten                                                                                                         
1 pak Knorr Gehaktballetjes Pizzaiola
300 gram rundergehakt
150 milliliter (ml) water
2 eetlepels olie
1 gele paprika
1 courgette
3 tomaten

Bereiding
Snij de courgette en de tomaten in blokjes en de paprika in reepjes. Kook de pasta in een ruime hoeveelheid water (zonder zout) in 10 minuten gaar en giet af. Kneed de inhoud van het zakje kruiden door het gehakt en draai er kleine balletjes van (ongeveer 20 stuks).

Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan of wok en bak de gehaktballetjes rondom bruin en gaar. Voeg de paprika, de courgette en de tomaten toe en bak ze nog 2 minuten mee. Voeg vervolgens de inhoud van het zakje saus en 150 milliliter water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 2 á 3 minuten zachtjes doorkoken. Als de saus iets te dik is kun je enkele lepels water toevoegen om deze weer te verdunnen. Serveer de saus over de pasta.


Eet smakelijk!


Een recept van Knorr Wereldgerechten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.