Een Knorr Wereldgerecht
Bereidingstijd
30 minuten
Ingrediënten
1 pak Knorr Wereldgerechten Enchiladas
125 milliliter (ml) crème fraîche
125 milliliter (ml) water
500 gram gehakt
1 groene paprika
1 blikje maïs
4 tomaten
olie
Bereiding
Verhit in een koekenpan een scheutje olie en bak hierin gehakt rul. Daarna voeg je de maïs toe en bak je het kort mee. Voeg de kruidenmix en vervolgens het water toe aan het gehaktmengsel, roer het goed door en laat het ruim 1 minuut doorbakken.
Snij ondertussen voor de salade de tomaten en de paprika in kleine stukjes. Maak in een schaal de dressing aan door de dressingmix te mengen met 2 eetlepels water en 2 eetlepels olie. Roer daarna de tomaten en de paprika erdoor.
Meng in een ander kommetje de sausmix met de crème fraîche en 3 eetlepels water en laat het 2 minuten staan.
Verwarm de tortilla’s in de gesloten verpakking gedurende 30 seconden in de magnetron op 700 Watt. Smeer de tortilla’s in het midden in met wat saus. Schep 2 eetlepels van het gehaktmengsel in het midden, leg daar wat salade op en vouw de tortilla dicht. Serveer de rest van de salade en saus apart.
Eet smakelijk!
Een recept van Knorr Wereldgerechten
Reactie plaatsen
Reacties