Pastasalade

Pastasalade met avocado en kip


Bereidingstijd
30 minuten

Ingrediënten                                                                                                         
200 gram (volkoren) fusilli
40 gram pijnboompitten
1 theelepel kipkruiden
1 eetlepel olijfolie
2 rijpe avocado's
1 rode paprika
1 gele paprika
200 g kipfilet
1 rode ui
peper
zout

Bereiding
Verwarm de oven voor op 160 graden (heteluchtoven).

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan bruin en laat afkoelen in een schaaltje.

Bestrooi de kipfilet met kipkruiden. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak de kipfilet aan beide kanten goudbruin. Gaar de kipfilet daarna in ongeveer 20 minuten door in de oven. Of gebruik een vleesthermometer en meet af tot 75 graden. Dan is hij gaar. Snijd daarna de kip in stukken.

Bereid de fusilli volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de paprika's in reepjes en de ui in halve ringen. Snijd de avocado's rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd in blokjes.

Meng alle ingrediënten door elkaar en verdeel over de borden.


Eet smakelijk!


Een recept van eatme.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.