Recepten

Ik ben begonnen met recepten zoeken op internet en in supermarkten, omdat we wat meer variatie in ons eten wilden. Dat werd best wel veel zoekwerk, maar toch hadden we  behoorlijk wat recepten gevonden die ons wat leken. En aan de slag dan maar!

Daarna wilde ik gaan zorgen dat we deze recepten nog makkelijk terug konden vinden in een boek en niet alleen in mijn favorieten op internet. Maar ja, al die losse kaartjes met recepten van de supermarkten en groentepakketten los bewaren leek mij ook weer wat onhandig. Daarnaast moest ik dan ook al die online recepten gaan uitprinten en daarmee weer veel papier verspillen. Dat leek mij ook niet fijn.

Dan maar overtypen. En bij sommige recepten die we tussendoor nog klaargemaakt hadden, had ik ook maar gelijk een foto gemaakt van het resultaat en deze bijgevoegd aan het bestand. Leek mij wel een leuke toevoeging.

Toen kwam het idee om de recepten ook op mijn site te zetten, zo stonden ze toch vrij centraal. En waarom ook niet. Want zo kunnen er ook nog eens meer mensen van genieten dan wij alleen. Zo gezegd, zo gedaan.

Het resultaat is rechts bovenin te zien op de sub-pagina's die daar vermeld staan. En dan rest mij alleen nog maar om jou ook veel plezier te wensen met koken :)