Milou

Hoi! Ik ben Milou!

6 december 2023 kwam ik op deze wereld. En 13 januari 2024 mocht ik naar mijn nieuwe huisje verhuizen! 😄

Ik was al heel lief en tam en heb lekker bij mama op papa op schoot gezeten. Maar helaas ben ik de dag na thuiskomst ergens heel erg van geschrokken, al weet ik nu al niet meer waardoor 😅 Maar ik ben gelijk heel hard weggerend en heb mezelf onder 15 cm diepe bodembedekking begraven! Ik was zo bang dat ik ook niet meer kwam eten en drinken...
Mijn mama heeft toen gelijk besloten dat ik daardoor voorlopig niet in de hele grote kooi kon wonen. Ik moest eerst weer minder angstig worden en wennen aan alles om mij heen. Dus heeft ze eerst gezorgd dat ik in haar iets kleinere kooi voor nood kon wonen. Wel met alles wat ik nodig had, maar nog niet met veel extra's waar ik bang van kon worden. En wanneer ik weer helemaal aan alles gewend ben kan ik het weer proberen in die grote hele kooi!

Ze heeft eerst hele dagen rustig naast mij gezeten om mij weer te laten wennen aan haar geur en pas toen ik zeker genoeg was is ze tegen mij gaan praten. Dat was eerst nog best wel wennen. Maar dat kwam ook goed. En toen mocht ik aan haar snuffen! Haar geur is erg snel weer fijn en vertrouwd geworden! Daarna was aaien aan de beurt. Vond ik nog niet zo fijn, maar toch was het ook niet al te eng. Ze deed niets wat mij pijn deed, dus was het niet zo erg. Toen werd het optillen de nieuwe oefening. Dat was nog heel erg wennen!
Maar inmiddels is dat ook niet meer eng en vind ik de knuffel en kusjes wel heel fijn!
Ik geef dan ook heel graag kusjes terug!


Wil je mij ook volgen via andere kanalen? Kijk dan hieronder: