Via mijn oma heb ik geleerd hoe je 3D kaarten kunt maken. Gezellig samen met oma knutselen en letterlijk overal lag er wel iets.

Vanaf jongs af aan heb ik al een fascinatie gehad voor bloemen en planten. Al wist ik dat ik niet makkelijk kon tuinieren. Dat ging gewoon niet goed samen met mijn handicap. Maar toch bleef ik het mooi vinden.

Op een gegeven moment vond ik het tijd om mijzelf maar eens te leren punniken. Niet gemakkelijk als het eigenlijk een werkje is wat met twee handen gedaan moet worden en ik eigenlijk maar één hand goed kan gebruiken.

Strijkkralen waren vroeger een manier om te koken in mijn geïmproviseerde kinderkeukentje. Maar tegenwoordig maak ik er andere kunstwerken van.

Ministeck is niet zo makkelijk voor mij om mee te werken, daarom doe ik het ook niet vaak. Maar toch is soms het wel mooie uitlaatklep voor een creatieveling zoals ik.

Dan hebben we ook nog het Loomen. Dat is voorwerpen maken van elastiekjes.

Ik ben met piepschuim in aanraking gekomen op de middelbare school. Ik had inspiratie gekregen van anderen en vond het wel een leuk idee om met spijkertjes pailletten op het piepschuim te bevestigen.

Borduren is een hobby die wat meer is gegroeid in de loop der jaren. Ik ben er wel mee begonnen als tiener, maar ik had er altijd een haat/liefde verhouding mee, om het zo maar te zeggen.

Je kunt alle hobby's per categorie in de bovenste rechterkolom bekijken.