Ondanks mijn handicap, waardoor ik mijn linkerhand niet volledig kan gebruiken, heb ik mijzelf een heleboel dingen aangeleerd. Zo ook de hobby's die voorbij gaan komen:

Fotografie heeft mij altijd al geïnteresseerd. Zeker als het foto's waren van landschappen en natuur. Zodra ik een fototoestel had ben ik aan de slag gegaan.

Een lekkere regenachtige dag of een pak sneeuw. Met een pot thee, heerlijk onder een dekentje op de bank. Of in de warme zon, maar dan wel met een ijsthee. En natuurlijk een goed boek. Dat zijn voor mij ideale momenten. Ook manga's ben ik in de loop der tijd gaan waarderen.

Kleurplaten inkleuren doe ik al mijn hele leven. Vroeger ging dat toch wel ietsjes anders dan dat het tegenwoordig gaat, maar nu zie ik het dan ook als een ontspannen tijdverdrijf. Al kan ik van de kleurplaten helaas niets laten zien in verband met auteursrechten.

Woordzoekers en sudoku's hebben ook nog wel eens mijn aandacht. Dat is voor mij net zoiets als het inkleuren van kleurplaten. Lekker rustig en ontspannen je tijd verdoen. Is soms hard nodig.

(Computer)spelletjes vind ik ook leuk om te doen, maar ik ben niet zo'n gamerfanaat die continue speelt. Ik moet er zin in hebben. Recent ben ik bezig geweest met bijvoorbeeld De Sims en Lego games. Ook Slime Rancher vind ik erg leuk om te spelen. Het zijn over het algemeen games die ook makkelijker te doen zijn met een muis of controller, want ik moet die met één hand zien te besturen. En ja, ik geef het eerlijk toe. Ook ik speel Pokémon spelletjes. Maar daarnaast vind ik het dan ook weer leuk om af en toe spelletjes zoals Chrono Trigger te spelen. Sommige Android spelletjes vind ik best wel leuk. En waar ik dan echt veel tijd aan kan besteden zijn Zen Koi & Zen Koi 2.

Mocht je nou meer van deze of mijn andere hobby's willen weten en/of zien, dan kun je bijna alle hobby's in de bovenste rechterkolom per categorie bekijken. Klik daar op de link 'knutsel dingen' om de hobby's te zien die met knutselen te maken hebben. Je kunt mij ook een berichtje sturen als je vragen hebt. Dat kan via deze pagina.